x

ΣΈΙΧ ΣΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ ΚΑΙ ΠΙΚΝΊΚ ΜΕ E-MTB

27 Νοέμβριος, 2023

ΣΈΙΧ ΣΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΊΑ ΚΑΙ ΠΙΚΝΊΚ ΜΕ E-MTB

Extreme Paths
 Small private groups

Διάρκεια ποδηλασίας 2:30 ώρες

Συνολική διάρκεια δραστηριότητας 5 ώρες

Βαθμός δυσκολίας  εύκολο

Δραστηριότητα για  όλες τις εποχές

Κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Ώρες 9:00 με 14:00 (οι ώρες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το γκρούπ, την εποχή και τον καιρό. Τα γκρουπ στη συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι 2 έως 5 ατόμων.

 Το καταπράσινο περιαστικό δάσος του Σεϊχ Σου, μας δίνει τη δυνατότητα για χαλαρή άσκηση και ψυχαγωγία. Η εντυπωσιακή θεά που αντικρίζουμε (την πόλη της Θεσσαλονίκης, το Θερμαϊκό κόλπο, τον Όλυμπο, και τα γύρω βουνά) αποτελεί πόλο έλξης των επισκεπτών της Θεσσαλονίκης. Παρόλο που βρίσκεται σε τόσο κοντινή απόσταση από την Θεσσαλονίκη η βιοποικιλότητα του δάσους είναι εντυπωσιακή. Η ποδηλασία σε συνδυασμό με το πικνίκ, στο οποίο θα δοκιμάσετε τοπικά εδέσματα, θα σας χαρίσουν σίγουρα όμορφες αναμνήσεις.

Αναλυτικό πρόγραμμα

9:00 Meetingpoint

9:30 Ρυθμίζουμε τα ποδήλατα μας κάνουμε μια σύντομη περιγραφή της λειτουργίας τους. Ξεκινάμε την βόλτα μας.

11:30 Διάλειμμα για γεύμα με τοπικά εδέσματα

12:30 Συνέχεια της ποδηλασίας και επιστροφή στην αφετηρία

13:30 Επιβίβαση στο Van

1:00 Επιστροφή στο meetingpoint

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ
 ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ 75€

Η τιμή περιλαμβάνει:

Δωρεάν μεταφορά από Θεσσαλονίκη και επιστροφή. (Η εταιρεία μας διαθέτει 9θέσιο βαν ιδιωτικής χρήσης για την εξυπηρέτηση των πελατών)

1) Επαγγελματία οδηγό με πιστοποίηση

2) Πιστοποίηση των οδηγών  στις πρώτες βοήθειες

3) Φαρμακείο

4) Σακίδιο κατόπιν συνεννόησης

5) Νερό και τοπικά εδέσματα

6) Φωτογραφική κάλυψη

7) Νόμιμοι φόροι

Απαραίτητα

8) Ασφάλεια αστικής ευθύνης

1) Αθλητικά παπούτσια

2) Γυαλιά ηλίου

3) Dry feet μπλουζάκι

4) Δεύτερο  μπλουζάκι

5) Αντιανεμικό ή αδιάβροχο

6) Ελαστικό παντελόνι, κολάν

Οι δραστηριότητες μπορεί να ακυρωθούν από την εταιρεία μας σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών και να οριστούν σε άλλη ημερομηνία ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

EXTREMEPATHS

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

1. Κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις:

α) Ακύρωση μέχρι δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας:

επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.

β) Ακύρωση μέχρι εφτά  (7) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας: επιστροφή του μισού ποσού της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.

γ) Ακύρωση σε λιγότερες από τρεις (6) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας      η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει όλο το καταβληθέν  ποσό.

5. Αλλαγή προγράμματος από τους συμμετέχοντες:

Κάθε αλλαγή (ημερομηνία, αριθμός συμμετεχόντων, κ.λπ.) θεωρείται ακύρωση .

Οι γενικοί όροι κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις,  μπορεί να αλλάζουν σε κάποιες δραστηριότητες λόγω κάποιον  ιδιαιτεροτήτων .Σε κάθε μια από αυτές οι εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναφέρει τις αλλαγές των όρων άλλως ισχύουν οι άνωθεν όροι. 

6. Φωτογράφιση – κινηματογράφηση συμμετεχόντων:

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων οι συμμετέχοντες φωτογραφίζονται και κινηματογραφούνται. Το υλικό αυτό αποτελεί ιδιοκτησία της EXTREMEPATHS και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προωθητικές ενέργειές της (έντυπα, ιστοσελίδα, Social media,κ.λ.π). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο προωθητικό υλικό της επιχείρησης θα πρέπει να μας αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας, το αργότερο με το πέρας της δραστηριότητάς σας.

7. Προσωπικά αντικείμενα συμμετεχόντων:

Η EXTREMEPATHS, δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια, καταστροφή, αλλοίωση και οποιαδήποτε άλλη βλάβη συμβεί σε προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ανήκουν στους συμμετέχοντες και φέρουν μαζί τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των δραστηριοτήτων. Η ευθύνη είναι  αποκλειστικά των συμμετεχόντων.

8. Παρά τη χορήγηση του αρτιότερου εξοπλισμού, οι δραστηριότητες στη φύση περιέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος και η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει την   επίγνωση και αποδοχή του κινδύνου αυτού.

9) Η EXTREMEPATHS δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις δραστηριότητές σας. Έχει την υποχρέωση να παρέχει άρτιο, ασφαλή εξοπλισμό και έμπειρους συνοδούς και ασφάλεια αστικής ευθύνης και περιορίζεται μόνο σε αυτό.

10) Κάθε πελάτης μας παραιτείται από οποιαδήποτε τυχόν αξίωση για λογαριασμό του ή για λογαριασμό τρίτων, ποινική ή αστική ευθύνη έναντι της επιχείρησης ή οποιουδήποτε συνεργάτη μας, για αμέλεια ή άλλες ευθύνες σε σχέση με τυχόν ατύχημα (σωματικές βλάβες, θάνατο, κλπ.).

11) Όλες οι δραστηριότητές σας γίνονται υποχρεωτικά με την παρουσία συνεργατών μας για την διασφάλιση της προστασίας σας.

12) Ο πελάτης έχει υποχρέωση να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν την έναρξη της δραστηριότητας.

13) Ο πελάτης οφείλει να αναφέρει όποια προβλήματα υγείας έχει χρόνια ή μη και αν λαμβάνει  κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Extreme Paths,

Πείτε μας περισσότερα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την δική σας περιπέτεια όπως ακριβώς την φαντάζεστε. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό



    ή τηλεφωνικά: