x

Γενικοί Όροι Κρατήσεων

ΟΡΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ - ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ - ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

1. Κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις:
α) Ακύρωση μέχρι δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας:
επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.
β) Ακύρωση μέχρι εφτά (7) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας: επιστροφή του μισού ποσού της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.
γ) Ακύρωση σε λιγότερες από έξι (6) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει όλο το καταβληθέν ποσό.

ΠΟΛΥΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

1. Κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις:
α) Ακύρωση μέχρι σαρανταπέντε (45) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.
β) Ακύρωση μέχρι τριανταμία (31) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας: επιστροφή του μισού ποσού της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.
γ) Ακύρωση σε λιγότερες από τριάντα (30) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας παρακράτηση όλου του ποσού .

3. Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας της κράτησής σας με υπαιτιότητα της EXTREMEPATHS ή λόγο αντίξοων καιρικών συνθηκών, οι συμμετέχοντες μπορούν να αποδεχθούν την αλλαγή ημερομηνίας ή να ακυρώσουν τη συμμετοχή τους λαμβάνοντας πίσω όσα χρήματα έχουν καταβάλλει (πλην Φ.Π.Α.), χωρίς καμία άλλη αξίωση.

5. Αλλαγή προγράμματος από τους συμμετέχοντες:
Κάθε αλλαγή (ημερομηνία, αριθμός συμμετεχόντων, κ.λ.π.) θεωρείται ακύρωση .
Οι γενικοί όροι κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις, μπορεί να αλλάζουν σε κάποιες δραστηριότητες λόγω κάποιον ιδιαιτεροτήτων .Σε κάθε μια από αυτές οι εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναφέρει τις αλλαγές των όρων άλλως ισχύουν οι άνωθεν όροι.

6. Φωτογράφιση – κινηματογράφηση συμμετεχόντων:
Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων οι συμμετέχοντες φωτογραφίζονται και κινηματογραφούνται. Το υλικό αυτό αποτελεί ιδιοκτησία της EXTREMEPATHS και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προωθητικές ενέργειές της (έντυπα, ιστοσελίδα, Social media,κ.λ.π). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο προωθητικό υλικό της επιχείρησης θα πρέπει να μας αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας, το αργότερο με το πέρας της δραστηριότητάς σας.

7. Προσωπικά αντικείμενα συμμετεχόντων:
Η EXTREMEPATHS, δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια, καταστροφή, αλλοίωση και οποιαδήποτε άλλη βλάβη συμβεί σε προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ανήκουν στους συμμετέχοντες και φέρουν μαζί τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των δραστηριοτήτων. Η ευθύνη είναι αποκλειστικά των συμμετεχόντων.

8. Παρά τη χορήγηση του αρτιότερου εξοπλισμού, οι δραστηριότητες στη φύση περιέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος και η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει την επίγνωση και αποδοχή του κινδύνου αυτού.

9. Η EXTREMEPATHS δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις δραστηριότητές σας. Έχει την υποχρέωση να παρέχει άρτιο, ασφαλή εξοπλισμό και έμπειρους συνοδούς και ασφάλεια αστικής ευθύνης και περιορίζεται μόνο σε αυτό.

10. Κάθε πελάτης μας παραιτείται από οποιαδήποτε τυχόν αξίωση για λογαριασμό του ή για λογαριασμό τρίτων, ποινική ή αστική ευθύνη έναντι της επιχείρησης ή οποιουδήποτε συνεργάτη μας, για αμέλεια ή άλλες ευθύνες σε σχέση με τυχόν ατύχημα (σωματικές βλάβες, θάνατο, κλπ.).

11. Όλες οι δραστηριότητές σας γίνονται υποχρεωτικά με την παρουσία συνεργατών μας για την διασφάλιση της προστασίας σας.

12. Ο πελάτης έχει υποχρέωση να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν την έναρξη της δραστηριότητας.

13. Ο πελάτης οφείλει να αναφέρει όποια προβλήματα υγείας έχει χρόνια ή μη και αν λαμβάνει κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Η περιπέτεια δεν τελειώνει ποτέ, την ζεις καθημερινά μέσα στις αναμνήσεις σου.

Πείτε μας περισσότερα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την δική σας περιπέτεια όπως ακριβώς την φαντάζεστε. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό



    ή τηλεφωνικά: