x

Αναρρίχηση στο φράγμα του Αλιάκμονα

26 Φεβρουάριος, 2024

Αναρρίχηση στο φράγμα του Αλιάκμονα

Extreme Paths
Small private groups

Διάρκεια αναρρίχησης 3:30 ώρες

Συνολική διάρκεια δραστηριότητας 7 ώρες

Βαθμός δυσκολίας  εύκολο

Δραστηριότητα για  όλες τις εποχές

Κατάλληλη για παιδιά

Κάθε Δευτέρα και Παρασκευή

Ώρες 9:00 με 16:00 (οι ώρες μπορούν να προσαρμοστούν ανάλογα με το γκρούπ, την εποχή και τον καιρό.Ενημερώστε μας για το νούμερο σας στα παπούτσια . Τα γκρουπ στη συγκεκριμένη δραστηριότητα είναι 3 έως 8 ατόμων.

Ελάτε να σας γνωρίσουμε την αγαπημένη μας αναρρίχηση.

Η αναρρίχηση είναι μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα δραστηριότητα για όλους, ανεξαρτήτως επιπέδου, εμπειρίας φύλου, ηλικίας σωματότυπου . Είτε είστε αρχάριος που θέλει να δοκιμάσει κάτι νέο, είτε έμπειρος αναρριχητής που αναζητά περισσότερη πρόκληση, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απολαύσετε την αναρρίχηση και να διασκεδάσετε.

Το αναρριχητικό πεδίο  στο φράγμα του Αλιάκμονα είναι ιδανικό για γνωριμία με την αναρρίχηση και μια ευχάριστη εμπειρία. Μια ευκαιρία να δοκιμάσει κάποιος τις δυνατότητες του, με εύκολες διαδρομές, όπου μπορεί να εξασκηθεί κάποιος στην τεχνική της αναρρίχησης και να εξοικειωθεί με τον εξοπλισμό, όπως τα παπούτσια, το μποντριέ και το σκοινί. Στο φράγμα του Αλιάκμονα, το οποίο βρίσκεται κοντά στη Βέροια και την Βεργίνα, υπάρχει ένα πανέμορφο αναρριχητικό πεδίο με πολύ εύκολη πρόσβαση. Το φράγμα περιβάλλεται από πλούσια βλάστηση και προσφέρει έναν ήσυχο, φυσικό προορισμό για χαλάρωση και αναψυχή

Αναλυτικό πρόγραμμα

  9:00 Meeting point

10:00 Φτάνουμε στο πεδίο (Γνωριμία με τον αναρριχητικό εξοπλισμό και το αναρριχητικό πεδίο.)

10:30 Ξεκινάμε την αναρρίχηση

13:30 Μαζεύουμε τον εξοπλισμό μας .

13:45 Επιστροφή στο Van και στάση στη Βέροια για καφέ και βόλτα

16:00 Επιστροφή στο meeting point

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ

Κόστος συμμετοχής

75€/άτομο για συμμετοχή 3 ατόμων και άνω 

90€/άτομο για συμμετοχή 2 ατόμων

Prive αναρρίχηση για 1 άτομο ζητήστε μας τιμή.

Για παιδιά εώς 8 ετών 45€

Η τιμή περιλαμβάνει:

Δωρεάν μεταφορά από Θεσσαλονίκη και επιστροφή. (Η εταιρεία μας διαθέτει 9θέσιο βαν ιδιωτικής χρήσης για την εξυπηρέτηση των πελατών)

1) Εκπαιδευτή αναρρίχησης πιστοποιημένο από την Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας και Αναρρίχησης

2) Εκπαιδευτή με πιστοποίηση  στις πρώτες βοήθειες

3) Όλο τον απαιτούμενο εξοπλισμό (κράνη, μποντριέ κλπ.)

4) Φαρμακείο

5) Νερό, σνακ

6) Φωτογραφική κάλυψη

7) Νόμιμοι φόροι

8) Ασφάλεια αστικής ευθύνης

Δεν περιλαμβάνεται

• Γέυματα, ποτά και ροφήματα 

Απαραίτητα

1) Αθλητικά παπούτσια

2) Γυαλιά ηλίου

3) dry feet μπλουζάκι

4) Δεύτερο  μπλουζάκι

5) Αντιανεμικό ή αδιάβροχο

6) Ελαστικό παντελόνι, κολάν

Οι δραστηριότητες μπορεί να ακυρωθούν από την εταιρεία μας σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών και να οριστούν σε άλλη ημερομηνία ή να γίνει επιστροφή χρημάτων.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

EXTREMEPATHS

ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

1. Κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις:

α) Ακύρωση μέχρι δεκαπέντε (15) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας:

επιστροφή ολόκληρης της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.

β) Ακύρωση μέχρι εφτά  (7) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας: επιστροφή του μισού ποσού της προκαταβολής, πλην Φ.Π.Α.

γ) Ακύρωση σε λιγότερες από τρεις (6) ημέρες πριν από την έναρξη της δραστηριότητάς σας      η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να κρατήσει όλο το καταβληθέν  ποσό.

5. Αλλαγή προγράμματος από τους συμμετέχοντες:

Κάθε αλλαγή (ημερομηνία, αριθμός συμμετεχόντων, κ.λπ.) θεωρείται ακύρωση .

Οι γενικοί όροι κρατήσεις – προκαταβολές – ακυρώσεις,  μπορεί να αλλάζουν σε κάποιες δραστηριότητες λόγω κάποιον  ιδιαιτεροτήτων .Σε κάθε μια από αυτές οι εταιρεία είναι υποχρεωμένη να αναφέρει τις αλλαγές των όρων άλλως ισχύουν οι άνωθεν όροι. 

6. Φωτογράφιση – κινηματογράφηση συμμετεχόντων:

Κατά τη διάρκεια των δραστηριοτήτων οι συμμετέχοντες φωτογραφίζονται και κινηματογραφούνται. Το υλικό αυτό αποτελεί ιδιοκτησία της EXTREMEPATHS και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις προωθητικές ενέργειές της (έντυπα, ιστοσελίδα, Social media,κ.λ.π). Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε να εμφανίζεστε στο προωθητικό υλικό της επιχείρησης θα πρέπει να μας αποστείλετε γραπτώς το αίτημά σας, το αργότερο με το πέρας της δραστηριότητάς σας.

7. Προσωπικά αντικείμενα συμμετεχόντων:

Η EXTREMEPATHS, δε φέρει καμία ευθύνη για την απώλεια, καταστροφή, αλλοίωση και οποιαδήποτε άλλη βλάβη συμβεί σε προσωπικά αντικείμενα, τα οποία ανήκουν στους συμμετέχοντες και φέρουν μαζί τους κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των δραστηριοτήτων. Η ευθύνη είναι  αποκλειστικά των συμμετεχόντων.

8. Παρά τη χορήγηση του αρτιότερου εξοπλισμού, οι δραστηριότητες στη φύση περιέχουν τον κίνδυνο ατυχήματος και η συμμετοχή σε αυτές προϋποθέτει την   επίγνωση και αποδοχή του κινδύνου αυτού.

9) Η EXTREMEPATHS δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις δραστηριότητές σας. Έχει την υποχρέωση να παρέχει άρτιο, ασφαλή εξοπλισμό και έμπειρους συνοδούς και ασφάλεια αστικής ευθύνης και περιορίζεται μόνο σε αυτό.

10) Κάθε πελάτης μας παραιτείται από οποιαδήποτε τυχόν αξίωση για λογαριασμό του ή για λογαριασμό τρίτων, ποινική ή αστική ευθύνη έναντι της επιχείρησης ή οποιουδήποτε συνεργάτη μας, για αμέλεια ή άλλες ευθύνες σε σχέση με τυχόν ατύχημα (σωματικές βλάβες, θάνατο, κλπ.).

11) Όλες οι δραστηριότητές σας γίνονται υποχρεωτικά με την παρουσία συνεργατών μας για την διασφάλιση της προστασίας σας.

12) Ο πελάτης έχει υποχρέωση να υπογράψει την υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής πριν την έναρξη της δραστηριότητας.

13) Ο πελάτης οφείλει να αναφέρει όποια προβλήματα υγείας έχει χρόνια ή μη και αν λαμβάνει  κάποια φαρμακευτική αγωγή.

Extreme Paths,

Πείτε μας περισσότερα!

Στείλτε μας τα στοιχεία σας αν ενδιαφέρεστε να οργανώσετε την δική σας περιπέτεια όπως ακριβώς την φαντάζεστε. Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατό



    ή τηλεφωνικά: